Taufiq Effendi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
Njangkepi Artikel Rintisan
(Njangkepi Artikel Rintisan)
== Karyanipun ingkang awujud seratan/buku ==
Panjenenganipun ugi nate nyerat buku: ''"Jati Diri Bangsa Indonésia Menuju Indonesia Jaya"'' ([[2008]]). ''"Menuju Dèmokrasi Yang Waras"'' ([[2006]]).<ref name="internet1"/> ''"Menulis Kembali Republik"'' ([[2006]]). ''"Agenda Strategis Revitalisasi Birokrasi"'' ([[2005]]).<ref name="internet1"/>
 
 
== Cathetan Suku ==
8.966

besutan