Konstruksi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
nyilikake gambar
(+sithik)
(nyilikake gambar)
[[Gambar:Sky scraper construction.jpg|thumb|right|180px|Sawijining konstruksi gedhung pencakar langit]]
'''Konstruksi''' iku sawijining kagiatan mbangun [[sarana]] utawa [[prasarana]].
Jroning babagan [[arsitèktur]] utawa [[tèknik sipil]], sawijining konstruksi uga dikenal minangka bangunan utawa satuan [[infrastruktur]] ing sawiji aréa utawa lahan.
 
==Tipe-tipe proyèk konstruksi ==
[[Image:Prefabricated house construction.gif|thumb|500px300px|Konstruksi omah préfab ( [[prefabricated home]])]]
Umumé, ana telung tipe konstruksi, ya iku:
# Konstruksi bangunan
4.454

besutan