Kaisar Tianqi: Béda antara owahan

362 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
{{inuseuntil|18 Oktober 2011}}
[[Gambar:Tianqi.png|thumb|250px|Kaisar Tianqi.]]
'''Kaisar Tianqi''' ([[Hanzi]]: 天啟, {{lahirmati||23|12|1605||30|9|1627}}) yaiku kaisar ka-15 saka [[Dinasti Ming]] kang mrentah saka taun [[1620]] nganti tekan taun 1627. Tianqi lair karo jeneng '''Zhu Youxiao''' (朱由校), yaiku anak pisanan saka [[Kaisar Taichang]]. Dheweke dadi kaisar nalika umure nembe 15 taun sawise bapake mangkat nalika taun 1620.
 
 
 
4.395

besutan