Kaisar Tianqi: Béda antara owahan

377 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
== Pamrntahan ==
Tianqi yaiku kaisar kang males lan sering nglalekake tugase dadi kepala negara. Dheweke yaiku saijining kaisar kang ora bisa maca lan uga ora seneng sinau. Merga ora bisa anggone maca laporan lan dokumen kenegaraan, ditambah meneh ketidaktertarikane marang urusan negara, kekuasaane banjur disalahgunakake dening kasim kepalane, [[Wei Zhongxian]] lan [[Selir Ke]], ibu susu kang nggedekake dheweke.
Ke yaiku sawijining wanita kang ora bener. Sawise bapake mati, dheweke urip karo salah siji kasim kang jenenge Wei Chao, ora let suwe, dheweke banjur lunga minggat lan pindah menyang kasim liyane kang ora liya yaiku Wei Zhongxian. Manfaatke akses kang amba kanggo gegandengan karo kaisar, dheweke nggoda kaisar enom mau kang ndadekake dheweke kanugrahan gelar Nyonya Fengsheng.
 
{{rintisan}}
==Cathetan Suku==
4.395

besutan