Wong Banjar: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ar:شعب بنجر
c (r2.6.5) (bot Menambah: kk:Банджарлар)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:شعب بنجر)
[[Kategori:Pedunung asli ing Indonésia|Banjar, Suku]]
 
[[ar:شعب بنجر]]
[[bjn:Urang Banjar]]
[[cs:Bandžárci]]
1.524

besutan