Kaisar Chongzhen: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
{{inuseuntil| 18 Oktober 2011}}
[[Gambar:Ming Chongzhen.jpg|thumb|250px|Kaisar Chongzhen]]
'''Kaisar Chongzhen''' ([[Hanzi]]: 崇祯, [[6 Februari]] [[1611]]-[[25 April]] [[1644]]) yaiku kaisar ka-16 lan kang pungkasan saka [[Dinasti Ming]].<ref name="kaisar1">{{id}}[http://id-id.facebook.com/chinese.indo/posts/199771963380365 印尼华人: CHONGZHEN, KAISAR TERAKHIR DINASTI MING]</ref> Dheweke nguwasani tahta saka taun [[1627]] nganti tekan 1644.<ref name="kaisar1"/> Lair karo jeneng '''Zhu Youjian''' (朱由检), yaiku anak ka lima saka [[Kaisar Taichang]].<ref name="kaisar1"/> Chongzhen gedhe ana ing lingkungan kang relatif tenang merga dheweke yaiku putra paling bungsu saka Kaisar Taichang kang ndadekake objek kanggo rebutan kekuasaan kaya kang tau dialami dening kakange, [[Kaisar Tianqi]].<ref name="kaisar1"/>
4.395

besutan