Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: diq:Manila
[[da:Manila]]
[[de:Manila]]
[[diq:Manila]]
[[el:Μανίλα]]
[[en:Manila]]
3.832

besutan