Shinobi: Béda antara owahan

105 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|10 Oktober 2011}}
[[Gambar:Hokusai-sketches---hokusai-manga-vol6-crop.jpg|thumb|right|200px|Sketsa ninja karya seniman [[Katsushika Hokusai|Hokusai]]. [[Teknik cukil kayu|Teknik cetak kayu]] ing kertas. ''Hokusai manga'', volume nem, 1817.]]
{{nihongo|'''Shinobi''' utawa Ninja|忍び utawa 忍者}} (ing [[bahasa Jepang]], manut [[harfiah]] artinéberarti "wong kang mlaku sacara rahasia") yaiku telik sandhi ing zaman feodal ing negara [[Jepang]] kang wis dilatih khusus seni [[ninjutsu]] (kasaran ''seni pergerakan sunyi'') [[Jepang]]. Kaya [[samurai]], para Shinobi uga patuh karo peraturan khasé dhéwé , kang disebut ''[[ninpo]]''. Miturut para pengamat ninjutsu, kapinterané shinobi kuwi ora kanggo mateni, nanging kanggo telik sandhi.
 
==Cathetan suku==
866

besutan