Kutha Surakarta: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Menambah: es:Surakarta, Indonesia)
== Geografis ==
 
== PemerentahanPamarintahan ==
 
Kutha Surakarta ketatadumadi sakingsaka 5 [[kecamatan]], 51 [[kalurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Surakarta yaiku:
* [[Banjarsari, Surakarta|Kecamatan Banjarsari]]
* [[Jebres, Surakarta|Kecamatan Jebres]]
1

besutan