Kutha Bandhung: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: bg:Бандунг
(+{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}})
c (r2.7.1) (bot Menambah: bg:Бандунг)
[[af:Bandoeng]]
[[ar:باندونج]]
[[bg:Бандунг]]
[[bjn:Kuta Bandung]]
[[cs:Bandung]]
35.118

besutan