Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Louis XVI saking Perancis dipunalihaken dhumateng Louis XVI saking Prancis: konsensus jeneng Prancis
c (r2.6.5) (bot Menambah: en:Louis XVI of France)
c (Louis XVI saking Perancis dipunalihaken dhumateng Louis XVI saking Prancis: konsensus jeneng Prancis)
78.625

besutan