Kronjo, Tangerang: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
c (Kecamatan Kronjo, Tangerang dipun-alihaken menyang Kronjo, Tangerang: Nyeragamake jeneng kecamatan)
(typo)
{{kecamatan
|kecamatannama=Kronjo
|dati2=Kabupatèn
|tipe_dati2=Kabupaten
|nama dati2=Tangerang
|jeneng_camat=---
|jembarluas=---
|penduduk=---
|jml_desa=---/---
|provinsi=Banten
|}}
 
'''Kecamatan Kronjo''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Tangerang]], [[Banten]], [[Indonésia]].
== Prakata ==
'''Kecamatan Kronjo''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Tangerang]].
 
== Desa/Kelurahan ==
 
 
{{Kronjo, Tangerang}}
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten{{Kabupatèn Tangerang]]}}
{{Banten}}
 
[[Category:KabupatenKabupaèen Tangerang]]
 
[[id:Kronjo, Tangerang]]
78.624

besutan