Shinobi: Béda antara owahan

346 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Shinobi nganggo klambi kang nutupi sakujuré awak kejaba telapak [[tangan]] lan bagéyan [[mata]]. Klambiné kuwi diarani shinobi shozoko. shinobi shozoko ana telung werna. kang Baju werna ireng biasa dienggo nalika tugas ing wayah wengi lan bisa dadi tandha yèn targèté wis mesti mati. Werna putih kanggo tugas nalika wayah [[salju]]. Werna ijo dadi ''kamuflase'' supaya ora bisa didelok nalika ning alas.
 
Shinobi shozoko duwé sak akèh banget ing jeroné lan jabané. Saké kuwi kanggo nyimpen gaman-gaman cilik lan barang kang dibutuhaké, kayata [[racun]], shuriken, [[pisau]], [[bom]] asap lan liya-liyané. Shinobi uga gawa kotak P3K cilik tradisional, kang isiné obat lan [[banyu]]. Shinobi uga nganggo tabi([[sepatu]]) kang kaya sepatu boot.
 
==Cathetan suku==
866

besutan