Parembugan Naraguna:PL09Puryono: Béda antara owahan

431 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
→‎Re:Diblokir: bagéyan anyar
(→‎Re:Diblokir: bagéyan anyar)
Nuwun
[[Panganggo:JV015Chafid|JV015Chafid]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV015Chafid|pirembagan]]</sup> 15:24, 4 Oktober 2011 (UTC)
 
== Re:Diblokir ==
 
Pak Yono kula mentas nuwèni teng Wikipedia Indonesia ing kaca [http://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Istimewa:Catatan&limit=250&type=block&hide_patrol_log=1&hide_review_log=1&month=&year= punika] kok asma panjengenan mboten katingal. Punapa mbokmenawi sampun dipun icali pamblokiranipun? Salam. [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 03:33, 5 Oktober 2011 (UTC)