Pangan: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ne:भोजन
c (r2.7.1) (bot Menambah: ku:Xurek)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ne:भोजन)
[[nah:Tlacualli]]
[[nds:Eten]]
[[ne:भोजन]]
[[nl:Voedsel]]
[[nn:Mat]]
35.118

besutan