1808: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: ta:1808
c (r2.5.5) (bot Menambah: diq:1808)
c (r2.6.4) (bot Menambah: ta:1808)
[[sv:1808]]
[[sw:1808]]
[[ta:1808]]
[[te:1808]]
[[tet:1808]]
62.295

besutan