Shinobi: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Shinobi nganggo klambi kang nutupi sakujuré awak kejaba telapak [[tangan]] lan bagéyan [[mata]].<ref name="internet1"/> Klambiné kuwi diarani shinobi shozoko. shinobi shozoko ana telung werna.<ref name="internet2">{{en}}[http://www.shinobiwinds.com/synopsis.html Shinobi](3 Oktober 2011)</ref> kang Baju werna ireng biasa dienggo nalika tugas ing wayah wengi lan bisa dadi tandha yèn targèté wis mesti mati.<ref name="internet2"/> Werna putih kanggo tugas nalika wayah [[salju]].<ref name="internet2"/> Werna ijo dadi ''kamuflase'' supaya ora bisa didelok nalika ning alas.<ref name="internet2"/>
 
Shinobi shozoko duwé sak akèh banget ing jeroné lan jabané.<ref name="internet2"/> Saké kuwi kanggo nyimpen gaman-gaman cilik lan barang kang dibutuhaké, kayata [[racun]], shuriken, [[pisau]], [[bom]] asap lan liya-liyané.<ref name="internet2"/> Shinobi uga gawa kotak [[P3K]] cilik tradisional, kang isiné obat lan [[banyu]].<ref name="internet2"/> Shinobi uga nganggo tabi([[sepatu]]) kang kaya sepatu boot.<ref name="internet2"/>
 
==Cathetan suku==
866

besutan