Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

99 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Njangkepi Artikel Rintisan (Mbenerake)
(Njangkepi Artikel Rintisan (Mbenerake))
(Njangkepi Artikel Rintisan (Mbenerake))
 
== Pranala Njawi ==
* {{en}} [http://www.time.com/time/asia/asia/magazine/1999/990823/lee1.html Biografi ''TIMEAsia'']
 
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
8.966

besutan