Kim Nam Gil: Béda antara owahan

50 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
The file Image:Kim_Nam_Gil.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Martin H.: ''Copyright violation: http://star.koreandrama.org/?p=911''. ''Translate me!''
(+wikify)
c (The file Image:Kim_Nam_Gil.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Martin H.: ''Copyright violation: http://star.koreandrama.org/?p=911''. ''Translate me!'')
 
[[Gambar:Kim Nam Gil.jpg|thumb|300px|Kim Nam Gil]]
 
'''Kim Nam Gil''' yaiku artis lan aktor saka [[Korea Selatan]] kang lair ing tanggal [[13 Maret]] [[1981]]. <ref name="Inter1">{{en}}[http://www.koreanmovie.com/Kim_Nam_Gil_ka3087/ koreanmovie.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref><ref name="Inter2">{{en}}[http://www.lintasberita.com/Entertainment/Selebriti/kim-nam-gil-foto-profil-kim-nam-gil-aktor-korea lintasberita.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref> Dhuwure Kim Nam Gil yaiku 184cm. <ref name="Inter2"/> Kim Nam Gil tau sinau ing Universitas Myeong Ji Cheon.<ref name="Inter1"/>
2.915

besutan