Mi: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Mengubah: id:Mi (makanan)
(Kaca énggal: right|thumb|237px|mi '''Mi''' utawa '''mie''' yaiku salah sawijining panganan paling populer ing Asia, khususe ing Asia Wetan lan Asia Tenggara. Miturut cath...)
 
c (r2.7.1) (bot Mengubah: id:Mi (makanan))
[[he:אטריות]]
[[hi:नूडल्ज़]]
[[id:Mi (makanan)]]
[[io:Nudlo]]
[[is:Núðla]]
35.118

besutan