Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
Mbenerake Artikel Rintisan
(Mbenerake Artikel Rintisan)
(Mbenerake Artikel Rintisan)
|spouse = [[Kwa Geok Choo]]
}}
'''Lee Kuan Yew''' (miyos ing [[Singapura]], [[16 SéptemberSeptember]] [[1923]]) inggih menika tilas [[Perdhana Mentri]] [[Singapura]] wekdal taun [[1959]]-[[1990]].<ref name="internet1"/> Sadangunipun dados pangarsanipun negari kasebat ingkang dangunipun ngantos tigang dasawarsa, Singapura saged ngrembaka saking negari golongan Donya Katiga dados salah satunggalipun negari majeng ing [[donya]], kamangka negari kasebat nggadhahi sakedhik padunungipun lan ugi sumber daya alam ingkang sakedhik.<ref name="internet1">{{id}}[http://www.tokohindonesia.com/aneka/tokohdunia/lee-kuan-yew] dipunundhuh tanggal 1 Agustus 2011)</ref> Lee asring ngendikan, bilih satunggalipun sumber daya alam Singapura inggih namung pedunungipun lan sengkut anggénipun nyambut damel.<ref name="buku1"/> Panjenenganipun dipunurmati padunung Singapura.<ref name="buku1"/> Lee dipunakeni minangka [[arsitek]] kamakmuran Singapura ing wekdal samangke, sasanesipun ugi wonten pambiyantunipun Wakil Perdana Mentri [[Goh Keng Swee]] ingkang ahli [[ékonomi]].<ref name="buku1"/>
 
== Pendidikan ==
8.966

besutan