Oebobo, Kutha Kupang: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{kecamatan |kecamatan=Oebobo |tipe_dati2=Kutha |dati2=Kupang |jeneng_camat=--- |jembar=--- |penduduk=--- |jml_desa=---/--- |}} == Pambuka == '''Kecamatan Oebobo''' iku salah sijining...)
 
{{kecamatan
|kecamatannama=Oebobo
|tipe_dati2dati2=Kutha
|nama dati2=Kupang
|jeneng_camat=---
|jembarluas=---
|penduduk=---
|jml_desa=---/---
|provinsi=Nusa Tenggara Wétan
|}}
 
 
== Pambuka ==
'''Kecamatan Oebobo''' iku salah sijining [[kecamatan]] neng [[Kutha Kupang]] provinsi [[Nusa Tenggara Timur]].
 
1.943

besutan