Bon Jovi: Béda antara owahan

569 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+Infobox
(+sithik)
(+Infobox)
{{inuseuntil|31 Oktober 2011}}
[[File:Bon Jovi 1.jpg|thumb|250px]|Bon Jovi]]
{{Infobox musical artist
|Name = Bon Jovi
|Img = Bon Jovi 1.jpg
|Img_capt = Konser Bon Jovi di [[Montreal]], [[Kanada]] pada bulan November 2007
|Img_size = 250
|Landscape = Yes
|Background = group_or_band
|Genre = [[Hard rock]]
|Origin = {{City-state|Sayreville|New Jersey}}, [[Amerika Serikat]]
|Years_active = 1983–sekarang
|Label = [[Island Records|Island]], [[Mercury Records|Mercury]]
|Associated_acts =
|URL = [http://www.bonjovi.com/ Situs resmi]
|Current_members = [[Jon Bon Jovi]]<br />[[Richie Sambora]]<br />[[David Bryan]]<br />[[Tico Torres]]<br />
}}
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amerika Serikat]] ingkang gadhahi personel inggih punika [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]](drums), [[David Bryan]] (keyboards) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal,[[Alec John Such]]. Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amerika Serikat]] nate gadhahi acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhung [[WTC]] ing [[New York]] dening [[teroris]]. Musisi- musisi punika inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
==Karir Bon Jovi==
4.454

besutan