Mi: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Komposisi Mie==
Komposisi bahane yaiku glepung terigu, banyu, endhog, uyah lan banyu awu utawa banyu ki supaya bisa kenyal. <ref name="internet 4">{{id}}[http://bos-mieayam.com/?pg=articles&article=64326 bos-mieayam.com] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
 
==Cara Nggawe Mie==
Proses nggawe sing kapisananan yaiku kabeh bahan dicampur dadi siji nganti dadi adonan. Banjurya adonan diuleni nganti adonan kalis, lunyu, lan transparan. Sakwise iku adonan dibentuk utawa diiris sesuai karo jinis mie kang arep digawe.<ref name="internet 5">{{id}}[http://mie-web.tripod.com/aneka%20mie.htm tripod.com] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
 
 
*[[Rice Vermicelli]] utawa [[bihun]], digawe saka glepung beras, wernane putih resik lan teksture alus, gampang mateng dadi ora perlu digodhog. Cukup dikum ing banyu panas. Biyasane didol garingan dibungkus plastik. Cocok kanggo soup lan bihun goreng.
*[[Mie shoa]], asale saka [[Cina]]. Digawe saka glepung beras, wernane putih lan gampang mateng, Cocok kanggo masak sop lan misoa goreng.
*[[Wonton]] utawa [[kulit pangsit]]. Didol telesan dibungkus plastik. Bentuke segi papat, biyasane diolah kanthi macem-macem isi, bisa dikukus, digodhog utawa digoreng.<ref name="internet 6">{{id}}[http://www.kaskus.us/showthread.php?t=1326001&page=2 kaskus.us] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
 
==Kandungan Gizi==