Mi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
 
==Jinis-jinis Mie==
*Mie Seger, yaiku mi kang wis ora ngalami pangolahan lanjutan. Biyasane mung tahan sedina amarga kandhutan banyu kang dhuwur, yaiku 35%. Mi ssegerseger biyasane kanggo nggawe [[mi ayam]].
*Mie Teles, yaiku mi kang didol jroning kahanan teles. Kandhutan banyune dhuwur tekan 52% mula mung tahan 40jam.
*Mie Garing utawa mi [[endhog]], amarga proses nggawene ditambahi endhog utawa glepung endhog. Bisa tahan suwe amarga kandhutan banyune mung 13%, biasa digawe bahan kanggo nggawe mi goreng..
*Mie instan, mi kang paling pmisuwur, amarga praktis lan tahan luwih suwe. Kandhutan banyune mung 5-8%. Biyasane digawe mi godhog utawa mi ggoreng.<ref name="internet 3">{{id}}[http://books.google.co.id/books?id=jFDR8t-WGVYC&pg=PR2&lpg=PR2&dq=sejarah+dan+aneka+jenis+mie&source=bl&ots=sgDAr8bfMc&sig=W3qm35LPoVrh6pIOolTN8d1OZCI&hl=id&ei=zSeSTu-9BISurAfG1ayjAQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=3&ved=0CCYQ6AEwAjgK#v=onepage&q&f=false] Mi (diaksés tanggal 10 Oktober 2011)</ref>
 
 
==Komposisi Mie==