Slendra: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Slendra dipunalihaken dhumateng Slendro langkung pangalihan
(Slendra dipunalihaken dhumateng Slendro langkung pangalihan)
(Ora ana béda)
866

besutan