Slendro: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Slendro dipunalihaken dhumateng Sléndro
(Slendro dipunalihaken dhumateng Sléndro)
(Ora ana béda)
866

besutan