Uni Bal-balan Éropah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Mengubah: ml:യുവേഫ
c (Suntingan Pras (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning KamikazeBot)
c (r2.6.4) (bot Mengubah: ml:യുവേഫ)
[[mhr:УЕФА]]
[[mk:УЕФА]]
[[ml:യുവെഫയുവേഫ]]
[[mn:УЕФА]]
[[mr:युएफा]]
60.917

besutan