Kul: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: su:Engkol
c (r2.6.5) (bot Menambah: ne:बन्दा गोभी)
c (r2.7.1) (bot Menambah: su:Engkol)
[[sq:Lakra]]
[[sr:Купус]]
[[su:Engkol]]
[[szl:Kapusta gowjasto]]
[[ta:முட்டைக்கோசு]]
35.118

besutan