Wikipedia:Panata/Panyuwunan status panata/Puryono, Nurul, lan Sigit kanggo opsis 18 Oktober 2011: Béda antara owahan

|Ora sarujuk
# {{vote|n}} - Ngapunten.<span style="font-size:1em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL05 Faradisa|'''Ihda''']]<sup>&nbsp; [[File:Crown.png|15px|link=:jv:Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa]][[Dhiskusi Panganggo:PL05 Faradisa| rembugan]]</sup></span> 18 Oktober 2011 02.03 (UTC)
# {{vote|n}} - sasuwéné lomba nulis papat limpad, panjenengané ora tau patroli.[[Panganggo:JV076Sunardi|JV076Sunardi]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV076Sunardi|pirembagan]]</sup> 18 Oktober 2011 07.22 (UTC)
 
| Abstain
# (isi jeneng panganggo panjenengan)
866

besutan