Wikipédia:Panata/Panyuwunan status panata/Puryono, Nurul, lan Sigit kanggo opsis 18 Oktober 2011: Béda antara owahan

# {{vote|y}} - [[Panganggo:Naval Scene|Naval Scene]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Naval Scene|pirembagan]]</sup> 18 Oktober 2011 06.05 (UTC)
# {{vote|y}} - Sarujuk sanget.[[Panganggo:JV076Sunardi|JV076Sunardi]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV076Sunardi|pirembagan]]</sup> 18 Oktober 2011 07.17 (UTC)
# {{vote|y}} - Sarujuk. [[Astamiwa:Kontribusi pengguna/202.158.75.182|202.158.75.182]] 18 Oktober 2011 11.36 (UTC)
|Ora sarujuk
# {{vote|n}} - (isi jeneng panganggo panjenengan)
Naraguna anonim