Sapardi Djoko Damono: Béda antara owahan

889 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+ infobox tanpa gambar
(→‎Pranala Jawi: typo kat)
(+ infobox tanpa gambar)
{{Infobox writer <!-- For more information see [[:Template:Infobox Writer/doc]]. -->
 
| image =
| image_size =
| alt =
| caption =
| pseudonym =
| birth_name =
| birth_date = 1940|March|20
| birth_place = Surakarta, Central Java
| death_date = <!-- {{Death date and age|Year|Month|Day|Year|Month|Day}} -->
| death_place =
| resting_place =
| occupation =
| language = Indonésian
| nationality = {{flagicon|Indonésia}} [[Indonésia]]
| ethnicity =
| citizenship =
| education =
| alma_mater =
| period =
| genre = Poetry
| subject =
| movement =
| notableworks =
| spouse =
| partner =
| children =
| relatives =
| influences =
| influenced =
| awards =
| signature =
| signature_alt =
| website =
| portaldisp =
}}
'''Sapardi Djoko Damono''' (miyos [[20 Maret]] [[1940]] wonten ing [[Kutha Surakarta|Surakarta]]), punika satunggiling [[pujangga]] [[Indonesia]] ingkang pinunjul.
Wonten ing taun [[1986]] piyambakipun pikantuk penghargaan SEA Write Award. Piyambakipun naté ngasta wonten ing bidang [[sastra]] ing [[Universitas Indonesia]].
4.454

besutan