Munggah wuwungan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
 
==Sesajen==
[[Sesajen]] iki disiapkedisiapake kanggo digantung neng salahsiji kayu neng wuwungan. Sing ora digantung mung [[bendhera abang putih]] sing dipasang nganggo [[galah]] sing dawane sedeng (ora patiya dawa), sing isa katon saka [[omah]] tangga-tanggane.
Sesajen sing kudhu disiapake:
*[[Gedhang]] [[setandan]]
8.964

besutan