Dhengkul: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: sn:Ibvi
c (r2.6.4) (bot Menambah: av:Наку)
c (r2.6.4) (bot Menambah: sn:Ibvi)
[[simple:Knee]]
[[sl:Koleno]]
[[sn:Ibvi]]
[[so:Jilib (xubin)]]
[[sv:Knä]]
62.976

besutan