Kutha Bandhung: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: tl:Bandung
c (r2.7.1) (bot Menambah: bg:Бандунг)
c (r2.7.2) (bot Menambah: tl:Bandung)
[[ta:பண்டுங்]]
[[th:บันดุง]]
[[tl:Bandung]]
[[uk:Бандунг]]
[[vi:Bandung]]
4.276

besutan