Ahmadiyyah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
sr
(svg)
(sr)
[[Gambar: Liwa-e-Ahmadiyya 1-2.svg |thumb|250px| ''Liwa-e-Ahmadiyyat'' (Bendera Ahmadiyah)]]
'''Ahmadiyyah''' ([[Urdu]]: احمدیہ Ahmadiyyah) utawa sering uga disebutkasebut uga '''Ahmadiyah''', iku Jamaah [[Muslim]] sing diadegaké déning [[Mirza Ghulam Ahmad]] (1835-1908) ing taun 1889 ing sawijining désa cilik sing jenengé [[Qadian]], [[Punjab]], [[India]]. Mirza Ghulam Ahmad ngaku minangka [[Mujaddid]], [[Mesias|al Masih]] lan [[Imam Mahdi|al Mahdi]]. <ref>http://www.alislam.org/introduction/index.html</ref>
 
Jemaat Ahmadiyah Indonésia iku bagéan saka Jamaah Muslim Ahmadiyah Internasional. Ing Indonésia, organisasi iki wis nduwèni badan hukum saka [[Mentri Hukum lan Hak Asasi Manusia Republik Indonésia|Mentri Kehakiman Republik Indonésia]] wiwit 1953 (SK Menteri Kehakiman RI No. JA 5/23/13 Tgl. 13-3-1953) <ref>http://www.thepersecution.org/world/indonesia/05/jai_pr2108.html</ref>.
4.454

besutan