2004: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: nso:2004
(←Mbatalaké revisi 592029 déning 84.90.14.84 (Dhiskusi))
c (r2.7.2+) (bot Menambah: nso:2004)
[[nov:2004]]
[[nrm:2004]]
[[nso:2004]]
[[oc:2004]]
[[or:୨୦୦୪]]
1.043

besutan