1835: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: frr:1835
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १८३५)
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:1835)
[[fiu-vro:1835]]
[[fr:1835]]
[[frr:1835]]
[[fur:1835]]
[[fy:1835]]
4.276

besutan