1074: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: is:1074
c (bot Menambah: sw:1074)
c (bot Menambah: is:1074)
[[id:1074]]
[[io:1074]]
[[is:1074]]
[[it:1074]]
[[ja:1074年]]
288

besutan