1024: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: is:1024
c (bot Menambah: sw:1024)
c (bot Menambah: is:1024)
[[id:1024]]
[[io:1024]]
[[is:1024]]
[[it:1024]]
[[ja:1024年]]
288

besutan