1011: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: is:1011
c (bot Menambah: sw:1011)
c (bot Menambah: is:1011)
[[id:1011]]
[[io:1011]]
[[is:1011]]
[[it:1011]]
[[ja:1011年]]
288

besutan