1010: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: is:1010
c (bot Menambah: sw:1010)
c (bot Menambah: is:1010)
[[id:1010]]
[[io:1010]]
[[is:1010]]
[[it:1010]]
[[ja:1010年]]
288

besutan