1034: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: is:1034
c (bot Menambah: sw:1034)
c (bot Menambah: is:1034)
[[id:1034]]
[[io:1034]]
[[is:1034]]
[[it:1034]]
[[ja:1034年]]
288

besutan