2004: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: frr:2004
c (r2.7.2+) (bot Menambah: nso:2004)
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:2004)
[[fr:2004]]
[[frp:2004]]
[[frr:2004]]
[[fur:2004]]
[[fy:2004]]
39.886

besutan