Wilangan asli: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Angka asli dipunalihaken dhumateng Wilangan asli: angka minangka konsep
c (Angka asli dipunalihaken dhumateng Wilangan asli: angka minangka konsep)
78.625

besutan