Plendhungan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Pléndhungan dipunalihaken dhumateng Plendhungan: pasang aksara
(typo)
c (Pléndhungan dipunalihaken dhumateng Plendhungan: pasang aksara)
78.625

besutan