Pulo Tarakan: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ar:جزيرة تاراكان
c (r2.7.1) (bot Menambah: ko:타라칸 섬)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:جزيرة تاراكان)
[[Kategori:Pulo ing Indonésia]]
 
[[ar:جزيرة تاراكان]]
[[cs:Tarakan]]
[[de:Tarakan (Insel)]]
1.383

besutan