1528: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: gan:1528年
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1528)
c (r2.7.2) (bot Menambah: gan:1528年)
[[fy:1528]]
[[ga:1528]]
[[gan:1528年]]
[[gd:1528]]
[[gl:1528]]
40.678

besutan