Abdullah saking Arab Saudi: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
(ngrapekna sithik lan mbuwang tag)
 
{{Infobox_Monarch
| name = Abdullah <br /><big> الملك عبد الله </big>
[[tl:Abdullah ng Arabyang Saudi]]
[[tr:Abdullah bin Abdül Aziz]]
[[uk:Абдалла ібн Абдель Азіз ас-Сауд]]
[[ur:عبداللہ بن عبدالعزیز]]
[[vi:Abdullah bin Abdulaziz al-Saud]]
1.383

besutan