1528: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (bot Menambah: ne:सन् १५२८
c (r2.7.2) (bot Menambah: gan:1528年)
c (r2.7.2+) (bot Menambah: ne:सन् १५२८)
[[nap:1528]]
[[nds:1528]]
[[ne:सन् १५२८]]
[[new:सन् १५२८]]
[[nl:1528]]
40.678

besutan